B E G L A ZI N G 

De glasheldere aanpak
Comfort, licht, schoonheid, veiligheid en rust 

 

Door de talrijke eigenschappen Een doordachte keuze voor een beter woongenotdie de hedendaagse beglazingen vandaag meekrijgen, leent glas zich tot allerlei functies. Denken we aan warmteisolatie, bescherming tegen geluidshinder, inbraakvertraging, UV- bescherming, zonnewering en, zeer belangrijk, de mogelijkheid om een persoonlijk cachet aan uw woning mee te geven. 

Welk ook uw comforteisen zijn, de juiste glascombinatie zal uw woongenot beduidend verbeteren. Wij helpen u zoeken naar de doordachte en meest geschikte keuze van beglazing voor uw woning, uw gezin, voor Uzelf..

 

Een doordachte keuze voor een beter woongenot

 

Traditioneel is de primaire functie van glas het daglicht binnen te laten en ons daarbij te beschermen tegen al te kwalijke weersinvloeden..

 

 

Je beglazing is veruit het beste en nuttigste bouwmateriaal aan je woning. 

Vraag raad ....

 

Thermobel Top Ug1.1
Thermobel Advanced Ug1.0
Thermobel Energy 1.0

Tripple 0.5/0.8
Stratobel (inbraakwerend veiligheidsglas)

Phonibel (akoestisch veiligheidsglas)

Stopray (zonwerend glas)

 

Al deze beglazingen bestaan in verschillende kleuren en uitvoeringen. Eveneens kunnen we verschillende beglazingen met elkaar combineren zodat de mogelijkheden bijna grenzeloos zijn.

Ook kunnen al deze beglazingen uitgevoerd worden met kleinhouten in de spouw, die mogelijk zijn in verschillende vormen, maten en kleuren.