A FW E R K I N G E N

Vliegenramen, vliegendeuren en vliegenschuifdeuren

 

Vliegenramen worden steeds vervaardigd uit aluminium. Het grote voordeel is dat onze vliegenramen 'vaste vliegenramen' zijn en dus altijd op het raam blijven staan. Dit doordat ze met klemmetjes aan de buitenkant van het raam worden geklipst. De vliegenramen zijn gemakkelijk uit te halen voor onderhoud en zijn verkrijgbaar in de ralkleuren waardoor ze een mooi geheel vormen met het raam.

Naast vliegenramen zijn ook vliegendeuren en vliegenschuifdeuren verkrijgbaar

Ons vliegengaas behoudt, eenmaal opgespannen, steeds zijn vormvastheid en kan aangepast worden aan specifieke wensen van de klant, bv petscreen of Clearview gaas:

Binnenafwerking ramen en deuren

 

De binnenwanden en vensterbanken rondom ramen en deuren kunnen perfect worden afgewerkt met kunststofsystemen, zowel bij nieuwbouw als renovatie.

Het voordeel is dat u de binnenzijde van het raam met hetzelfde materiaal afwerkt als dat van het raam (visueel aspect). Niet enkel vermijdt u hierdoor kleur- en tintverschillen, maar heeft u ook alle voordelen die kunststof biedt voor uw binnenafwerking: gemakkelijk onderhoud (geen schilderwerken), 100 % waterbestendig (geen rot), goed isolerend en warm aanvoelend, prijsgunstig,…: de garantie voor een levenslang comfort.